Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast
Results 1 to 11 of 45
  1. #1
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,154
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts

    Live! With Kelly and Michael Wild Wake Up Sweeps - Weekdays (11/01/13)

    PRIZE: Cuisinart kitchen appliance package that includes: the Elite FP14DC 14 cup die-cast food processor; the Griddler GR4N; the MSC600 6 quart Cook Central multi-cooker; and the Extreme Brew DCC2750 10 cup programmable coffeemaker.

    DAILY ENTRY:

    http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

    --- OR ---

    https://www.facebook.com/LIVEKellyan...44618088980862

    Tune into "Live! With Kelly and Michael" each weekday for the answer to the question for each show day that will appear online from 9:30 a.m. ET to 11:59 p.m. ET, then enter the answer on the entry form. To receive one (1) entry into the sweepstakes, you must complete all entry fields in addition to submitting the correct answer for that show day each time you enter.

    DAILY ENTRY PERIOD: Each show day's entry must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

    PRIZE LIMIT: One (1) prize per person for the duration of the sweepstakes.

    ENTRY LIMIT: One (1) entry per person per email address per show day regardless of point of entry (web site page or Facebook page).

    ELIGIBILITY: Permanent legal residents who are physically located in one of the fifty (50) United States, the District of Columbia, or Canada who are 18 years of age or older as of September 3, 2013. Void in Guam, Puerto Rico, all other U.S. territories and possessions, Quebec, and where prohibited by law.

    OFFICIAL RULES: http://livekellyandmichael.dadt.com/...-trivia-rules/

    EXPIRES: Friday, November 1, 2013 at 11:59 p.m. ET

    IMPORTANT ADDITIONAL INFORMATION:

    There will be one winner each week of the sweepstakes. The winners will be notified by telephone each week, starting on Monday, September 9, 2013. If contact with the winner is not made within one week (7 days) of the drawing date, the winner will be disqualified and an alternate winner will be selected from the remaining valid entries from the same entry pool. Failure to comply on a timely basis with any requirement of these terms and conditions will result in the winning entrant being deemed ineligible for any prize. To be declared a winner and be eligible to collect a prize, each Canadian resident who is a potential winner will be required to answer correctly a mathematical skill testing question without assistance of any kind, whether mechanical or otherwise.

    The Daily Question and Answer will be posted here each weekday morning after 10:00 a.m. ET

    If the entry page on the web site states "Today's entry period is over" between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET on a weekday, that means they are experiencing temporary technical difficulties with the entry form.

    Your only options at that point are:

    1) try again later

    or

    2) enter using the Facebook entry form

    Entering as soon as possible after 9:30 a.m. ET is usually a good way to avoid these technical difficulties, since most of these glitches occur later in the day.
    Last edited by zoz; 10-08-2013 at 08:31 AM.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,154
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Tuesday, September 3, 2013

    Question of the Day: On yesterday's show, we talked with Lisa Kudrow. At which college did we say Lisa's son studied at a summer program?

    Answer: VASSAR

    http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

  4. #3
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,154
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Wednesday, September 4, 2013

    Question of the Day: On yesterday’s show, we talked with Cedric the Entertainer. How many years did we say Cedric has been married?

    Answer: 14

    http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

  5. #4
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,154
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Thursday, September 5, 2013

    Question of the Day: On yesterday’s show, we talked with Mel B. How many miles did we say Mel B travels every week?

    Answer: 16,000

    http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

  6. #5
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,154
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Friday, September 6, 2013

    Question of the Day: On yesterday’s show we spoke with Arsenio Hall. What "old" item of his clothing did he say he was going to wear on the first night of his new show?

    Answer: UNDERWEAR

    http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

  7. #6
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,154
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Monday, September 9, 2013

    Question of the Day: On Friday’s show, we spoke with Michael's NFL Sunday co-hosts. How many years did we say Howie Long and Terry Bradshaw have been working together?

    Answer: 20

    http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

  8. #7
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,154
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Tuesday, September 10, 2013

    Question of the Day: On yesterday’s show, we talked with Serena Williams. How fast did we say was the fastest Serena served the ball during the third set of her championship match?

    Answer: 126 MILES PER HOUR

    http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

  9. #8
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,154
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Wednesday, September 11, 2013

    Question of the Day: On yesterday’s show, what cook-off did we say named a winner earlier this week?

    Answer: THE NATIONAL SQUIRREL COOK-OFF CHAMPIONSHIP

    http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

  10. #9
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,154
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Thursday, September 12, 2013

    Question of the Day: On yesterday’s show, we talked with Michelle Pfeiffer. What was the name of the French cottage where Michelle stayed during filming for "The Family"?

    Answer: THE SNOW WHITE COTTAGE

    http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

  11. #10
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,154
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Friday, September 13, 2013

    Question of the Day: On yesterday’s show, which flavor ice cream did Kelly and Michael taste?

    Answer: PIZZA

    http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

  12. #11
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,154
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Monday, September 16, 2013

    Question of the Day: On Friday’s show, who wheeled out Kelly's and Michael’s anniversary cake?

    Answer: GELMAN AND ART

    http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.


 
Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts