Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 23 to 33 of 61
  1. #23
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Tuesday, July 16, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: What "pet" of Clint Eastwood's has been visiting the Ellen offices?

    Answer: SQUIRREL

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #24
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Wednesday, July 17, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: What celebrity moment was featured in Ellen's highlight from the past year?

    Answer: JULIA ROBERTS GETTING SCARED

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  4. #25
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Thursday, July 18, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: Who has Adam Sandler known the longest?

    Answer: CHRIS ROCK

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  5. #26
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Friday, July 19, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: What did Emma Stone say she wishes she could do instead of act?

    Answer: DIG DITCHES

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  6. #27
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Monday, July 22, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: Which word was not used by Catherine Zeta-Jones to describe Ellen?

    Answer: TICKLISH

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  7. #28
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Tuesday, July 23, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: When he began his music career, who did L.A. Reid say he tried to imitate?

    Answer: PRINCE

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  8. #29
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Wednesday, July 24, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: What did Kym Douglas wear in the freezing cold to deliver Cash at Your Door?

    Answer: A STRAPLESS GOWN

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  9. #30
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Thursday, July 25, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: What did Lauren Graham wear to Ellen's party on her farm?

    Answer: SHORTS AND A T-SHIRT

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  10. #31
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Friday, July 26, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: Doing what would qualify as Rihanna's perfect date?

    Answer: LYING ON THE COUCH WATCHING TV

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  11. #32
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Monday, July 29, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: How does Pauly D know if he likes a girl?

    Answer: BY HOW SHE MAKES HER BED

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  12. #33
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Tuesday, July 30, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: What baby gift did Ellen give to Alex O'Loughlin?

    Answer: WETSUIT

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.


 
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts