Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 12 to 22 of 61
  1. #12
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Monday, July 1, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: Diane Keaton introduced Ellen to her favorite drink, which was:

    Answer: WINE OVER ICE

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #13
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Tuesday, July 2, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: Sophia Grace & Rosie were invited where by Britney Spears?

    Answer: HER KID'S BIRTHDAY PARTY

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  4. #14
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Wednesday, July 3, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: Gru told Ellen he is from where?

    Answer: ALBUQUERQUE

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  5. #15
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Thursday, July 4, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: Jennifer Lawrence's mother voted for which award?

    Answer: THE OSCARS

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  6. #16
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Friday, July 5, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: How many dogs does Miley Cyrus have?

    Answer: 5

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  7. #17
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Monday, July 8, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: What animal did Shakira say she resembled after having her baby?

    Answer: SHAR PEI

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  8. #18
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Tuesday, July 9, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: Kaley Cuoco brought Ellen a video showing her dog doing what?

    Answer: RELAXING IN A JACUZZI

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  9. #19
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Wednesday, July 10, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: Russell Brand joked that he was wearing what underneath his clothes?

    Answer: SEQUINED BIKINI

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  10. #20
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Thursday, July 11, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: During Ellen's monologue, what did she say the audience cheers sounded like?

    Answer: LITTLE CHIHUAHUAS

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  11. #21
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Friday, July 12, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: Wanda Sykes recently turned 49 years old. What can't she do anymore?

    Answer: HOVER

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

  12. #22
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,158
    Thanks
    6
    Thanked 434 Times in 344 Posts
    Monday, July 15, 2013

    Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

    Question: What did Jessica Simpson say women love?

    Answer: SHOES

    http://www.ellentv.com/summergiveaways

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.


 
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts