Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 23 to 33 of 42
  1. #23
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,564
    Thanks
    5
    Thanked 438 Times in 348 Posts
    Tuesday, May 28, 2013

    Prize: Cuisinart kitchen appliance package

    Question of the Day: On yesterday’s show, we talked with actress Heather Graham. What did Heather say her father did for a living?

    Answer: F.B.I. AGENT

    http://dadt.com/live/contest/blizzardtobeach/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #24
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,564
    Thanks
    5
    Thanked 438 Times in 348 Posts
    Wednesday, May 29, 2013

    Prize: Cuisinart kitchen appliance package

    Question of the Day: On yesterday’s show, we talked with Tyler Perry and Oprah Winfrey. In what 2005 comedy based on one of his plays did Tyler say he starred?

    Answer: "DIARY OF A MAD BLACK WOMAN"

    http://dadt.com/live/contest/blizzardtobeach/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

  4. #25
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,564
    Thanks
    5
    Thanked 438 Times in 348 Posts
    Thursday, May 30, 2013

    Prize: Cuisinart kitchen appliance package

    Question of the Day: On yesterday’s show, we talked with Khloe Kardashian Odom. What did Khloe say is the name of her new puppy?

    Answer: BERNARD HOPKINS

    http://dadt.com/live/contest/blizzardtobeach/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

  5. #26
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,564
    Thanks
    5
    Thanked 438 Times in 348 Posts
    Friday, May 31, 2013

    Prize: Cuisinart kitchen appliance package

    Question of the Day: On yesterday’s show, we talked with Steven Tyler. Where did Steven say his father studied piano?

    Answer: JUILLIARD

    http://dadt.com/live/contest/blizzardtobeach/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

  6. #27
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,564
    Thanks
    5
    Thanked 438 Times in 348 Posts
    Monday, June 3, 2013

    Question of the Day: On Friday’s show, we talked with actress Melissa Joan Hart. What actress did we say was Melissa’s co-star in the "ABC After School Special" in which she made her acting debut?

    Answer: DREW BARRYMORE

    http://dadt.com/live/contest/blizzardtobeach/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

  7. The Following User Says Thank You to zoz For This Useful Post:

    stacystock (06-03-2013)

  8. #28
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,564
    Thanks
    5
    Thanked 438 Times in 348 Posts
    Tuesday, June 4, 2013

    Question of the Day: On yesterday’s show, we talked with Scripps National Spelling Bee Champ Arvind Mahankali. What language did we say was the derivation of the winning word?

    Answer: GERMAN

    http://dadt.com/live/contest/blizzardtobeach/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

  9. #29
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,564
    Thanks
    5
    Thanked 438 Times in 348 Posts
    Wednesday, June 5, 2013

    Question of the Day: On yesterday’s show, we talked with actress Rose Byrne. At what awards ceremony did Rose say she was a presenter this week?

    Answer: CFDA AWARDS

    http://dadt.com/live/contest/blizzardtobeach/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

  10. #30
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,564
    Thanks
    5
    Thanked 438 Times in 348 Posts
    Thursday, June 6, 2013

    Question of the Day: On yesterday’s show, we had a selection of Australian animals. What did we say is another name for a shingleback skink?

    Answer: PINECONE LIZARD

    http://dadt.com/live/contest/blizzardtobeach/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

  11. #31
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,564
    Thanks
    5
    Thanked 438 Times in 348 Posts
    Friday, June 7, 2013

    Question of the Day: On yesterday’s show, we talked with “Burn Notice” star Jeffrey Donovan. What job did Jeffrey say he had when he was in college?

    Answer: BUS DRIVER

    http:/ /dadt.com/live/contest/blizzardtobeach/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.
    Last edited by zoz; 06-07-2013 at 09:33 AM.

  12. #32
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,564
    Thanks
    5
    Thanked 438 Times in 348 Posts
    Monday, June 10, 2013

    Question of the Day: On Friday’s show, what new pastry did Michael and Kelly taste at the beginning of the show?

    Answer: CRONUT

    http://dadt.com/live/contest/blizzardtobeach/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

  13. #33
    zoz
    zoz is offline
    Registered User zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute zoz has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3,564
    Thanks
    5
    Thanked 438 Times in 348 Posts
    Tuesday, June 11, 2013

    Question of the Day: On yesterday’s show, Howie Mandel and Kelly talked with actor Henry Cavill. In what 2000 film starring Russell Crowe did Henry say he was an extra?

    Answer: "PROOF OF LIFE"

    http://dadt.com/live/contest/blizzardtobeach/12/web/

    Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.


 
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts